parajumpertakki

K: Minä surun niin syvästi, mutta huomaan, että ihmiset eivät halua kuulla yksi surua, yksinäisyys on julma, teen kaiken, mitä heidän on sanottava: pitää kiinni, tavoittaa, blah blah.http://parajumpertakki.nu/ Minulla ei ole ketään, 50 vuotta ugg miehet vanha rakkauteni kuoli lähes kaksi vuotta sitten, kaipaan häntä, itkeä, ehkä satoja tämänkaltaisia ​​kirjeitä, on pelottavaa ymmärtää, että lähes kaksi vuotta kukaan ei puhu minulle.

Vihaan masennuslääkkeitä. Lääkehoito ei ole minun kanssani samaa mieltä. Muut ihmiset haluavat olla läsnä heidän kuolleille ystävilleen ja perheelleen, mutta eivät tiedä miten.Elämme kulttuurissa, jossa surua pidetään taudina, joka on ’kovettunut’, tai heikkoutta, joka on syvä tai häpeällinen.

Sairaus on ihmisen matkojen parajumpertakki pyhimpi.Yksi suosikki Friedrich Nietzschen lainauksista on: ’Kaikki pyhä vaatii verhon.’ Nykyaikaiset amerikkalaiset voivat ajatella, että hän tarkoittaa, että meidän on pidettävä asioita peitossa, koska nämä asiat ovat häpeällisiä. Ei. Hän sanoo, että jotkut asiat ovat niin ugg tyyliset saappaat kauniita, niin valtavia, niin voimakkaita, niin alasti, niin intiimiä, että katsomaan heille rennosti niitä olisi vahingollista niiden merkitykselle ja arvolle. Viimein meille vahingollisia.